Hindistan cevizi yağının cilde faydaları

Hindistan cevizi yağı tek seferde temizler ve nemlendirir, bu nedenle kozmetikle dolu bir kabine ihtiyaç yoktur. Bu harika bir makyaj temizleyici – ve hatta su geçirmez maskara üzerinde çalışıyor! Bir pamuk topunun üzerine biraz koyup, gözlerinizi ve yüzünüzün geri kalanını nazikçe silin ve makyajı kaldırın. Bonus, cildinizi ıslak ve yumuşak bırakacaktır.

Hindistan Cevizi yağının cilde faydaları

Bir sivilce avcı olarak
Hindistan cevizi yağındaki yağ asitleri, hepsi bir arada bir anti-enflamatuar ve anti-bakteriyel ajan olarak çalışmasına yardımcı olur. Bu akne kırılmalarını azaltmaya ve gözenekleri kirletmeden korurken, aknenin neden olabileceği kırmızı, kuru cildi hafifletmeye yarar.

Hindistan cevizi yağı doğaya göre rafine bir üründür, çünkü yağ bir ağaçta yetişmez. Yağ, çekirdekten veya hasat hindistan cevizi etinden elde edilir. Teknik olarak, tüketebileceğiniz yegane “rafine edilmemiş” hindistan cevizi yağı, henüz ağacın içinden çıkmış taze hindistan cevizinin etin içindeki yağdır. En az rafine edilmiş tip bakire hindistan cevizi yağıdır.

Meyvenin yağı, ağırlıklı olarak yüksek miktarda orta zincirli yağlı asitler içeren doymuş yağlardan oluşur ve iyi bir yağ asidi laurik asittir. Cildi serbest radikal hasarından koruyan E vitamini içerir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s